tapanin
tapani
IMG 20231229 WA0021
IMG 20231229 WA0023
purentalihashieronta
307189186 504684965000471 6051883179922968065 n

Kohdehieronta
45 min/55 €

Hoitavassa kohdehieronnassa keskitytään kipukohteen käsittelyyn ja kivun aiheuttajan eliminointiin sekä tarvittaessa raajojen liikkuvuuden lisäämiseen mobilisoivalla hieronnalla ja passiivisin venytyksin. Hoitoa tehostetaan tarvittaessa fysikaalisella lämpöhoidolla, sekä Dry Needling käsittelyllä.

 

Puolihieronta
60 min/65 €

Puolihieronnassa keskitytään kipualueen hoitoon ja kivun aiheuttajan eliminointiin sekä tarvittaessa raajojen liikkuvuuden lisäämiseen mobilisoivalla hieronnalla ja passiivisin venytyksin. Puolihieronta voi olla esim. alaraajojen ja pakaroiden hieronta tai alaselän ja niska-hartiaseudun sekä rintalihasten hieronta. Hoitoa tehostetaan tarvittaessa fysikaalisella lämpöhoidolla, sekä Dry Needling käsittelyllä.

 

Kokohieronta
90 min/95 €
120 min/115 €

Kokohieronnassa hoidetaan yleensä koko vartalo, keskittyen kipualueen hoitoon ja kivun aiheuttajan eliminointiin sekä tarvittaessa raajojen liikkuvuuden lisäämiseen mobilisoivalla hieronnalla ja passiivisin venytyksin. Hoitoa tehostetaan tarvittaessa fysikaalisella lämpöhoidolla, sekä Dry Needling käsittelyllä.

 

Faskia-aktivointi 30 min ja hieronta 60 min
90 min/95 €

Hoidon alussa suoritetaan 30 min faskia-aktivointi sekä tehdään rangan liikkuvuutta lisääviä kevyitä venytyksiä. Tämän jälkeen kohdennettu hieronta 60 min. Hoitoa tehostetaan tarvittaessa fysikaalisella lämpöhoidolla, sekä Dry Needling käsittelyllä.

VoiceWell® -hoito
60 min/85 €

voicewell

Hoito sisältää erilaisia manuaalisia hoitomenetelmiä, esim. perinteistä tai mobilisoivaa hierontaa, sidekudos- eli faskia- ja nivelkäsittelyä. Se voidaan kohdistaa pienelle alueelle esim. kurkunpään kudoksiin ja rakenteisiin tai isolle alueelle esim. asentomuutosten korjaamiseen.  Ääntä hoidettaessa käsitellään ne lihakset ja rakenteet, joilla on välitön yhteys kurkunpään, kielen, purennan ja leukanivelen toimintoihin sekä rintakehän alue ja niskahartiaseutu. Tarpeen mukaan hoitoon voidaan liittää lantion, selän ja käsien hoitaminen.

Purento®-purentalihashieronta 
60 min/75 €

Purentalihashoidossa käsitellään erityisesti pää, kasvojen lihakset, rintakehä, niska, kaula, purentalihakset, leukanivel ja kieli. Tarvittaessa käsitellään myös esim. selän aluetta ja/tai yläraajat. Purentahoito sisältää erilaisia manuaalisia hoitomenetelmiä, mm. klassista hierontaa, faskia- ja nivelkäsittelyjä. Hoidon aikana saa ohjeet kotiharjoitteluun, joka helpottaa puremalihasten rentouden omatoimista ylläpitoa.


Shockwave -paineaaltohoito

30 min/50 €

Kärsitkö plantaarifaskiitista tai akillesjännekivuista, onko sinulla kivulias tenniskyynäpäävaiva vai haluatko apua penikkavaivoihin? Shockwave -paineaaltohoito auttaa nivel-, jänne- lihas- ja faskiaongelmiin ja hoito toteutetaan hieronnan yhteydessä. Shockwave-paineaaltohoito on nopea ja tutkitusti tehokas hoitomuoto, jota seuraa yleensä välitön kivunlievitys ja toimintakyvyn parantuminen.  Paineaaltohoidossa hoidetaan kehosta löytyviä kipualueita. Yksi paineaaltohoito kestää noin 5–15 minuuttia ja hoidon vaikutukset asiakas huomaa heti. Katso lisää

 

Varaa: https://vello.fi/tapanin

Puh: Tapani 040 5855221

Hieronta Karkkila, Kinesioteippaus Karkkila, hieroja Karkkila, hieroja Tapani, Tapani Ylihärsilä