tapani
purentalihashieronta, hieronta, karkkila
hieronta karkkila, hieroja tapani
purentalihashieronta

Kohdehieronta
45 min/45 €

Hoitavassa kohdehieronnassa keskitytään kipukohteen käsittelyyn ja kivun aiheuttajan eliminointiin sekä tarvittaessa raajojen liikkuvuuden lisäämiseen mobilisoivalla hieronnalla ja passiivisin venytyksin. Hoitoa tehostetaan tarvittaessa fysikaalisella lämpöhoidolla.

 

Puolihieronta
60 min/55 €

Puolihieronnassa keskitytään kipualueen hoitoon ja kivun aiheuttajan eliminointiin sekä tarvittaessa raajojen liikkuvuuden lisäämiseen mobilisoivalla hieronnalla ja passiivisin venytyksin. Puolihieronta voi olla esim. alaraajojen ja pakaroiden hieronta tai alaselän ja niska-hartiaseudun sekä rintalihasten hieronta. Hoitoa tehostetaan tarvittaessa fysikaalisella lämpöhoidolla.

Kokohieronta
90 min/80 €

Kokohieronnassa hoidetaan yleensä koko vartalo, keskittyen kipualueen hoitoon ja kivun aiheuttajan eliminointiin sekä tarvittaessa raajojen liikkuvuuden lisäämiseen mobilisoivalla hieronnalla ja passiivisin venytyksin. Hoitoa tehostetaan tarvittaessa fysikaalisella lämpöhoidolla.

 

Faskia-aktivointi 30 min ja hieronta 60 min
90 min/90 €

Hoidon alussa suoritetaan 30 min faskia-aktivointi sekä tehdään rangan liikkuvuutta lisääviä kevyitä venytyksiä. Tämän jälkeen kohdennettu hieronta 60 min. Hoitoa tehostetaan tarvittaessa fysikaalisella lämpöhoidolla.

 

Purento®-purentalihashieronta 
60 min/65 €

Purentalihashoidossa käsitellään erityisesti pää, kasvojen lihakset, rintakehä, niska, kaula, purentalihakset, leukanivel ja kieli. Tarvittaessa käsitellään myös esim. selän aluetta ja/tai yläraajat. Purentahoito sisältää erilaisia manuaalisia hoitomenetelmiä, mm. klassista hierontaa, faskia- ja nivelkäsittelyjä. Hoidon aikana saa ohjeet kotiharjoitteluun, joka helpottaa puremalihasten rentouden omatoimista ylläpitoa.


Varaa: https://vello.fi/tapanin

Puh: Tapani 040 5855221

Hieronta Karkkila, Kinesioteippaus Karkkila, hieroja Karkkila, hieroja Tapani, Tapani Ylihärsilä