Palvelut

Tarjoan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin liittyviä palveluita:
hierontaa, urheiluhierontaa, nivelmobilisaatiota, kinesioteippausta ja urheiluteippausta Karkkilassa.
Myös kuntovalmennus ja Pilates!

Hyvää oloa lahjaksi? Kysy lahjakorteista!

 

Kysy lisää tai varaa aika.

 

hieronta karkkila, hieroja tapani ylihärsilä

Hieronta

Räätälöityä hierontaa sinun tarpeitasi kunnioittaen.
Klassisen hieronnan lisäksi tarjoan myös urheiluhierontaa.
Katso hierontojen tarkempi kuvaus alta:

purentalihashieronta

Purentalihashoidot Purento ® - menetelmällä​

Purentalihasongelmiin ja stressistä aiheutuviin purentalihasten toimintahäiriöihin voidaan vaikuttaa ennaltaehkäisevästi. Hoito rentouttaa ja poistaa lihaskireyksiä sekä kiputiloja tehokkaaksi. Hoitoa voidaan käyttää jo ennen purentakiskon hankkimista, näin saadaan vähennettyä pehmytkudosten kireyksiä ja kisko sopii paremmin.

  • poistaa jännitystiloja purentalihaksista
  • vähentää purentalihasjännityksiä ja niistä aiheutuvia kiputiloja
  • helpottaa mm. päänsäryn ja migreenin särkyoireita
  • vähentää tinnitusta ja korvien suhinaa
  • parantaa unen- ja elämänlaatua

Purentalihaskäsittely alkaa asiakkaan haastattelulla ja tutkimisella sekä hoitotarpeen määrittelyllä. Hoidettavia alueita ovat erityisesti pää, kasvojen lihakset, rintakehä, niska, kaula, purentalihakset, leukanivel ja kieli. Tarvittaessa käsitellään myös esim. selän aluetta tai yläraajat. Purentahoito sisältää erilaisia manuaalisia hoitomenetelmiä, mm. klassista hierontaa, faskia- ja nivelkäsittelyjä. Usein 2–4 käyntiä alkuvaiheessa riittää, myöhemmin hoitoa voi ylläpitää harvemmin. Hoidon aikana saa ohjeet kotiharjoitteluun, joka helpottaa puremalihasten rentoutta. Hoito kestää 60 minuuttia.

Hoidon hinta 65 €/ 60 min

kinesioteippaus karkkila, teippaus karkkila

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus on monipuolinen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitomenetelmä, sillä voidaan stimuloida ja ohjata kehon omia liikemalleja. Kinesioteippausta käytetään muun muassa erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaamiseen sekä turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron lisäämiseen sekä vilkastuttamaan aineenvaihduntaa. Samalla teippauksella on vaikutusta kipua aistiviin hermopäätteisiin. Iho nousee, kipu vähenee ja lihaksen liikkuvuus helpottuu. Liikunnassa teippauksella voidaan parantaa ja helpottaa suoritusta. Rasitus- ja urheiluvammoissa teipin avulla voidaan tukea nivelten toimintaa ja edistää kudosten paranemista sekä vähentää turvotusta ja kipua. Leikkauksen jälkeen kinesioteippi voi parantaa nivelen asentotuntoa ja antaa tukea kuntoutuksessa. Teippauksen onnistuminen ja tarkoituksenmukainen teippaus vaatii kokenutta teippaaja ja tietoa lihasten kulkusuunnista ja toiminnoista. Samoin potilaan ongelman syy tulee olla tarkoin tiedossa, jolloin teippaus voidaan kohdistaa oikeisiin vaikuttaviin rakenteisiin ja liikesuuntiin. Kinesioteipin käyttöaika on useita päiviä ja se kestää normaalisti suihkussa käymisen ja saunomisen.

 

hieronta Karkkila PIlates Kinesioteippaus

Pilates

Olen FIHF:n auktorisoima PilatesHealth-ohjaaja ja hyväksytty Suomen pilatesyhdistykseen jäseneksi, joka mahdollistuu vain ns. pitkän pilateskoulutuksen läpikäynneille. Tällä varmistetaan tunnin ohjauksen laadukkuus, turvallisuus ja toimivuus.
Ohjaamassani pilatesharjoittelussa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelin harjoittelusta. Anatomian osaamiseni tukee harjoitteiden oikeaoppista suorittamista. Pilate-tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa.
Tunnille tulevana voit luottaa olevasi ammattitaitoisen ohjaajan opastuksessa, jolla on takanaan laaja Pilates-ohjaajakoulutus, ja joka osaa ohjata pilatesliikkeet oikeappisesti ja turvallisesti. Lisäksi manuaalinen ohjaus tunnin aikana auttaa liikkeiden suorittamisen oikeassa toteuttamisessa sekä tekee niistä mielekkäämpiä. Pilatestunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Tunneilla käytetään myös pienvälineitä, kuten palloa ja kuminauhoja sekä Pilatesrullia. Pienvälineillä saadaan lisää vaikuttavuutta ja vaihtelua tuntisisältöihin.
Pilatesharjoittelun tuntieni pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit kehittävät voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

Hyvinvointi

Mielen hyvinvointi, ravinto, kehonhuolto, uni, lepo ja palautuminen – kun kyse on hyvinvoinnistasi, laatu on kaikki kaikessa.

Hyvinvoinnin ohjaamisessakin on tärkeätä edetä maltilla, laittaa isot asiat kuntoon ensimmäisenä ja huolehtia jatkuvuudesta sekä tekemisen mielekkyydestä.

Hyvinvoinnin osalta tuotamme palveluita Kunnon Fiilareiden  toimesta mm. ”Aloita alusta”- kursseilla sekä ILOLLA juoksukoulussa sekä yhteistyössä työnantajien kanssa erilaisilla työhyvinvointipäivillä sekä –kursseilla.