Neurosonic rentoutusmenetelmä

Onko sinulla stressiä, univaikeuksia tai vaikeuksia palautua fyysisesti tai henkisesti?

 Nyt tarjolla asiakkaille Neurosonic rentoutusmenetelmä! Neurosonic parantaa unen laatua, lievittää stressiä ja nopeuttaa palautumista.

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä joka vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.

Tarjolla 24–41 minuutin ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ota powernap kiireisen arjen keskellä tai valitse rauhoittava ohjelma univaikeuksiin tai stressiin. Aktivoivia ohjelmia voit käyttää aineenvaihdunnan buustaamiseen, vireystilan kohottamiseen tai lihasten lämmittelyyn. Palauttavat ohjelmat sopivat urheilun jälkeen tai esimerkiksi turvotuksen lievitykseen.

Kaikki ohjelmat edistävät unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen että psyykkiseen palautumiseen. Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset.

Hinnat 35 €/krt sis alv 24 %. Lisäksi perhekortti 5 krt, hinta 150 €, sis alv 24 %.

Laitteen käyttö ja vasta-aiheet

tp